Fatih Karagümrük, Marcao’nun Golüyle Galatasaray’ı Devirerek Yarı Finale Yükseldi

Okan Buruk tarafından yönetilen Galatasaray ile Shota Arveladze’nin idaresindeki Fatih Karagümrük, Türkiye Kupası çeyrek finalinde karşı karşıya geldi ve Marcao’nun erken golüyle dikkatleri üzerine çekti.

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Shota Arveladze, son lig maçlarına göre kadrosunda 8 değişiklik yaparak Emre Bilgin, Veseli, Biraschi, Ceccherini, Emir Tintiş, Feghouli, Eysseric, Bertolacci, Ryan Mendes, Can Keleş ve Marcao’ya şans verdi.

Marcao, Ryan Mendes’in asistiyle 6. dakikada attığı golle takımına galibiyeti getirdi ve Fatih Karagümrük forması altında Galatasaray’a karşı ilk golünü attı. Ayrıca Marcao, takımdaki ilk maçına doğrudan ilk 11’de başlayarak etkili bir performans sergiledi.

1.96 metrelik boyu ile dikkat çeken Marcao, maç sonrası yaptığı açıklamalarda, “Takım arkadaşlarımın desteğiyle Karagümrük’te çok iyi hissediyorum. Bugün ilk kez 11’de başlayıp gol atmak benim için önemliydi. Kendi evimdeki atmosfere alışkınım ve Galatasaray gibi büyük bir takıma karşı kazanmak gerçekten büyük mutluluk verici.” ifadelerini kullandı. Marcao, “Galatasaray gibi taraftarıyla bütünleşmiş bir takıma karşı oynamak her zaman heyecan verici. Bu galibiyet bizim için çok değerli.” şeklinde devam etti.

Marcao’nun Golüyle Fatih Karagümrük Galatasaray’ı Devirdi Okan Buruk’un yönetimindeki Galatasaray ile Shota Arveladze idaresindeki Fatih

haberspor
- Advertisement -
Ad image

Güncel fatih-karagumruk Haberleri