Yeniliklerle Dolu Beşiktaş Yapılanması

Kara Kartal'da Yeni Sezon Yapılanması Başlıyor! Beşiktaş, başkan Hasan Arat ve ikinci başkan Hüseyin Yücel

haberspor
- Advertisement -
Ad image

Güncel besiktas Haberleri

Beşiktaş’ta Kondisyon Sorunu! Serdar Sarıdağ’dan Açıklamalar

Beşiktaş’ta Kondisyon Sorunu ve Serdar Sarıdağ’ın Değerlendirmeleri

Süper Lig’de oynanan Başakşehir maçında Beşiktaş, 1-1 berabere kaldı. Skorer’e konuşan Beşiktaş yazarı Serdar Sarıdağ, takımda ciddi derecede kondisyon sorunu olduğunu belirtti. Sarıdağ, “Oyun zaten herkesin malumu, kimsenin beğenmeyeceği bir oyun. Skor 1-0 iken herkesin şikayet ettiği konu. Takımda ciddi derecede bir kondisyon sorunu var, tempolu oynayamıyor takım. Geri dönüşte problem yaşıyor o yüzden 90 dakikayı idareli kullanıyor.” şeklinde konuştu.

Santos hakkında konuşan Sarıdağ, “Santos hoca seçim ile birlikte 3 haftalık ara verildi. Kamp dönemi zaten bu kadar sürüyor devre arasında. Ama gene aynı oynuyor. Herkes dinlendi. Top benim ayağımda Gedson, Ghezzal, Aboubakar var. Topun bana bırakılması karşı takım açısından ‘Enayilik’.” yorumunu yaptı.

Sarıdağ’a göre Beşiktaş tribünleri en katı hocaların bile fikrini değiştirecek düzeyde Santos’un performansından memnun değil. Sarıdağ, “Beşiktaş yönetiminin Santos ile ilgili fikri değişti. Hoca oyununu değiştirse bile yönetimde bütün fikirler U dönüşü yaptı.” şeklinde ifade etti.

Serdar Sarıdağ, önümüzdeki sezon planlamasında Beşiktaş yönetiminin Santos ile transfer konusunda sıkıntı yaşadığını belirtti. Sarıdağ’a göre Beşiktaş’ın oynadığı oyun, kulübün kimliğine uygun değil. Sarıdağ, Edin Terzic’in futbol bilgisinin Slaven Bilic’in bilgisinden daha iyi olduğunu iddia etti.

Beşiktaş’ın durumunu değerlendiren Sarıdağ, “Santos’un mendilini koysan kulübeye ancak bu kadar oynar takım. Adamın hocalık tarzı sorgulanıyor. Rıza Çalımbay’a kalsa bu kadar olurdu. Santos’un son kullanma tarihi geçti Türkiye’de.” dedi.

haberspor